Pigetøj til baby

Skal det være sødt, lækkert og smart pigetøj til din baby, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Emmamai.dk har vi et stort udvalg af pigetøj til babyen i alle de smarte pigefarver, prints og naturligvis i lyserødt og pink. Her finder du alt det pigetøj som du skal bruge til babyen indenfor f.eks. bukser, bluser, bodystockings, heldragter, jakker, huer, kjoler, nederdele og meget mere.  Vi har størrelser helt ned fra str. 50 og op til str. 116. Se udvalget af alt vores pigetøj til din baby her på siden.

Lækkert pigetøj til din baby med kvalitet, komfort og funktionalitet i højsæde

Vi ønsker alle at give vores baby det allerbedste. Hos Emmamai har vi et imponerende udvalg af sødt pigetøj til babyer. Vi har udvalgt populære mærker af allerbedste kvalitet og hvor komfort og funktionalitet er i højsæde. Hos os kan du shoppe lækkert pigetøj til din baby fra mærker som Petit by Sofie Schnoor, Hummel, Molo, Minymo og mange flere.

Babytøj i blød og behagelig stof til piger


Tøjet er af blød og behagelig kvalitet og uden for mange syninger, så din baby har fri bevægelighed og føler sig godt tilpas. Du kan vælge mellem lækre kvaliteter som blødt bomuld, lækker lun velour eller uld som regulerer din babys temperatur til perfektion. Desuden har vi et stort udvalg af økologisk babytøj som sikrer at din baby ikke udsættes for unødige kemikalier og sundhedsskadelige stoffer.

Prioritet på funktionalitet


En anden ting vi prioriterer højt er babytøjets funktionalitet. Meget af babytøjet har smarte lukninger på bodystockings og andre overdele og underdelene har behagelig elastik eller bindebånd i taljen, så der ikke er noget der strammer og gør din baby utilpas. Tøjet er således dejlig behageligt for din baby og ikke mindst nemt at få af og på og er med til at sikre en glad og veltilpas baby – også når der skal pusles og skiftes tøj.

Pigetøj til din baby i flot design, fine farver og søde print


Vi kender alle den gode fornemmelse når vi sørger for, at vores børn har noget ordentligt og lækkert tøj på. Ud over at de grundlæggende ting som kvalitet, komfort og funktionalitet skal være på plads, vil vi også gerne have at det ser pænt ud.

Vi har gjort os umage hos Emmamai, for at udvælge det aller fineste pigetøj med søde, lækre detaljer til din baby. Vi har et bredt udvalg af pigetøj helt ned til 0-1 mdr – lige fra de altid søde neutrale nuancer og den klassiske lyserøde til de mere friske farver såsom pink, lilla og bordeaux samt fine print.

Et bredt sortiment af pigetøj til baby


Vores sortiment spænder bredt og du finder alt til din lille pige lige fra varme uldsko og hagesmække og stofbleer med sødt print til små overdele og underdele, bodystockings, heldragter, kjoler, nattøj, med eller uden fint print.