Molo nyheder

Molo nyhederne er børnetøj til alle som elsker kvalitets tøj i smukke farver med flotte motiver. Vi har et stort udvalg af body'er, bukser, bluser, kjoler og ikke mindst de populære Molo vinterjakker og softshell jakker, som hvert år er nogle af de bedste i test! Vi har håndplukket de bedste styles fra den store Molo kollektion, og der kommer løbende nye styles på siden. Vi sender altid Molo fragtfrit til en Gls pakkeshop nær dig - Vi har lynhurtig levering og god kundeservice. Er du i tvivl om størrelsen kan du kontakte os på mail eller telefon.

Om Molo nyheder

Vil du være med i front, når Molo lancerer smarte nyheder, så er du kommet til det rette sted. Hos os holder vi os konstant opdateret på de nyeste styles og håndplukker de fineste af dem til vores online shop. Molo tilbyder et bredt udvalg af bodyér, bluser, bukser, kjoler, jakker, fleecedragter, huer og ikke mindst badetøj til både piger og drenge – store som små. Molo nyhederne findes i størrelser helt op til 10 år – nogle styles op til 12 år. Under Molo nyheder kan du nemt få et overblik over de nyeste styles og hvad der løbende lander i shoppen, så du ikke går glip af noget.

Friske og farverige Molo nyheder som bringer smilet frem


Molo nyheder stråler af smukke friske farver, som kan få smilet frem på enhver. De stærke iøjnefaldende farver er kendetegnende for Molo tøj i det hele taget, som sammen med et design af sjove, finurlige detaljer gør Molo tøjet unikt. Molo nyhederne henvender sig til både drenge og piger og fås i et væld at friske farver og sjove motiver, mønstre og print som kan sammensættes på kryds og tværs. Tøjet udfordrer dit barns kreative og fantasifulde verden og opfordrer til leg. De sjove farver og friske print gør det til en leg at vælge tøj om morgenen, da tøjet bringer glæde og grin, er lækkert at have på og kan bruges både til hverdag og fest. Når dit barn er klædt i Molo nyheder, kan du være sikker på, at dit barn er med i front på de nyeste trends og tendenser når det gælder børnetøj. De stærke farver og farverige mønstre giver dit barn et frisk og cool udtryk som bringer smilet frem på enhver hvor end i går hen.

Høj kvalitet og Oekotex certificerede Molo nyheder


Molo nyheder er produceret i materialer af høj kvalitet som kan holde til at blive brugt og som holder sig pæne både ved hyppig brug og vask efter vask. En stor del af nyhederne er desuden Oekotex certificeret, hvilket er din garanti for at tøjet er produceret uden kemi og skadelige stoffer. Desuden har tøjet gode funktionelle detaljer, som gør dit barns hverdag nemmere. Holder du dig opdateret under Molo nyheder, kan du være sikker på, at få lige præcis den størrelse som din dreng eller pige skal bruge inden den bliver udsolgt.