Molo leggings

Pige leggings fra Molo, i mange forskellige prints og farver. Alle leggings fra  Molo er i lækker blød stræk kvalitert og med elastik i taljen. Her under finder du alle de lækre leggings fra Molo, både til baby og de lidt størrer piger, uanset om det er ensfarvet leggings, eller all-over dyreprintet leggings du er på udkig efter.

Om Molo leggings

Der findes Molo leggings for enhver smag – lige fra de ensfarvede leggings til leggings med spændende og farverige all-over print. Fælles for alle leggings fra Molo er, at de er farvestrålende og lavet i lækkert og blødt strækbart materiale, som er super behageligt at have på og med elastik i taljen. Dette er gældende uanset om du skal finde leggings til din lille baby pige eller dreng eller til din store tweenager. Molo leggings findes i størrelserne 56 til 152, og der er således leggings til både små og store.

Strålende farver og all-overprint


Molo leggings er designet i strålende, friske farver og mest kendetegnende for Molos leggings er all-over print og mønstre af sjove og flotte motiver. De skønne motiver er smukke og iøjnefaldende og giver smil på læben hvor end dit barn går hen. Molo leggings er med sine flotte farver og flotte print designet med udgangspunkt i dit barns kreative og fantasifulde verden, og opfordrer til leg og udfordrer kreativiteten. De stærke print er nemme at forelske sig i og gør Molo leggings populære hos mange børn.

Molo leggings til et aktivt børneliv


Materialerne er nøje udvalgt med henblik på, at kunne holde til et aktiv børneliv. De holdbare og slidstærke materialer afspejler dit barns hverdag med mange forskellige aktiviteter, hvor der leges, kravles og siddes både inde og ude. Molo leggings holder sig pæne vask efter vask og holder farve og form flot – selv efter mange vaske.