Molo jeans

Kendetegnet ved Molo jeans er at de er designet rå og cool med fokus på detaljer. Molo jeans findes i mange udgaver, enten som denim jeans eller farvet jeans og er gode smarte hverdags- og fest bukser til børn i alderen 2-12 år.

Om Molo jeans

Molo Jeans til drenge og piger findes I mange forskellige lækre vaske – lige fra de helt klassiske denim blå af slagsen til de forvaskede og rå. Fælles for dem alle er, at de er designet med udgangspunkt i barnets aktive hverdag og der er således lagt vægt på en behagelig pasform uanset om der skal løbes, hoppes, kravles eller blot gås en tur eller siddes stille i timerne i skolen. Molo jeans er som oftest lavet i materialer med en smule elastan, hvilket gør dem strækbare og super behagelige at have på. Bukserne kan styles til både hverdag og fest. Til hverdag er Molo jeans super smarte med en t-shirt eller sweatshirt for et smart og casual look – og til fest kan de fx styles med en sød top og et par sandaler eller en cool skjorte og et par sneakers.

Eksklusive jeans fra Molo


Molo Jeans er designet efter tidens trends og tendenser og du kan dermed være sikker på, at dit barn er moderne klædt på, i et par smarte jeans fra Molo. Desuden har de små fine detaljer, som bæltestropper, lommer for og bag og et læderpatch i taljen. De mange små detaljer gør designet eksklusivt og lækkert at se på. Desuden har bukserne trykknaplukning op til str. 128 og alm. jeans knap fra str. 134 og op. Bukserne er derfor nemme at få af og på for de mindste drenge og piger.