Molo fleecetøj

Lækkert fleecetøj fra Molo. Molo har forskellige fleece kvaliteter på deres kollektion. De mest populære er vantefleecen som er en lækker blød fleece kvalitet men påsyede strikkede lommer foran. Vante fleecen fås både som jakke og som fleecedragt. Så er der også den vamsede fleece, som er kendt som ”Bjørne klo kvaliteten” dette er også en super lækker og blød fleece som ligesom vantefleecen også fås både på jakker og dragter. Dragterne fås kun til de mindste, hvorimod fleecejakkerne som regel fås helt op i str. 152 / 12 år. Alle fleece produkterne er perfekte både forår og efterår eller under termotøjet. Er det rigtig koldt, kan man også sagtens suppler med en fleece under børnenes flyverdragt eller vinterjakke.

Molo fleecetøj til drenge og piger

Molo fleecetøj fås til de helt små fra str. 56 og op til str. 152/12 år til de større piger og drenge. Fleecetøj fra Molo findes både som dragter og som jakker, dog findes dragterne kun til de små. Hele farvepaletten er repræsenteret i Molos fleece kollektion, som fås i alle regnbuens friske farver samt i basisfarver som grå og sort – tilføjet søde og cool detaljer. Molo fleecetøj findes i 2 kvaliteter – den populære bløde vantefleece samt den langhårede og vamsede kvalitet, som går under navnet bjørneklo kvaliteten. Gennemgående for hele fleece kollektionen er utrolig blød og lun fleece, en god pasform, smarte designs og gode funktionelle detaljer.

Brug Molo fleecetøj året rundt


Mange af Molos fleece styles er oekotex certificerede, hvilket er din garanti for, at materialerne ikke indeholder kemi og skadelige stoffer. Dette er især vigtigt for de helt små, som ofte sutter på tøjet. Fleece er super anvendeligt i alt slags vejr. Fleece er oplagt som overgangstøj forår og efterår. Det er desuden super praktisk på den kølige køretur, hvor den lille sidder lunt og godt i autostolen, klapvognen eller barnevognen i en Molo fleece dragt og den større dreng eller pige ved siden af i en Molo fleece jakke. Molo fleecetøj er desuden perfekt som lag-på-lag, og kan bruges under termotøjet, regntøjet eller under vinterjakken eller flyverdragten på en kold vinterdag med minusgrader.

Behageligt og lunt fleecetøj fra Molo


Molo fleecetøj er designet med fokus på dit barns hverdag. Der er lagt vægt på, at dit barn kan bevæge sig frit og ikke er generet af dårlig pasform og overtøj der strammer eller på anden måde generer. Dette gælder både den lille baby, som skal have det trygt og godt liggende eller siddende og det større barn som har en aktiv hverdag fra morgen til aften. Med fleecetøj fra Molo kan du være sikker på, at dit barn er super smart klædt på og ikke mindst har det lunt og behageligt uanset om du vælger en fleece jakke eller en dragt.