Molo bukser

Stort udvalg af Molo bukser og leggings til baby’er og børn. Molo bukser i forskellige kvaliteter som jersey, blød sweat, canvas og denim. Bukserne til baby’er går fra str. 52-92 og børne bukserne og leggings fra str. 92-152 cm. Om det er ensfarvet bukser fra Molo, eller om det er printet bukser og leggings med dyreprint eller blomster print så finder du altid et stort udvalg af bukser til børn fra Molo.

Om Mole bukser

Molo tilbyder et stort udvalg af busker til babyer og børn. Udvalget spænder over smarte leggings, dejlig bløde og løse bomuldsbukser, sweatbukser og bukser og shorts i behageligt blødt denim. Kendetegnende for Molo bukser er et super smart all-over print i friske og glade farver, fx af natur, dyr, biler, blomster eller tegneserier. Der findes dog også et udvalg af mere enkle Molo bukser som er enten ensfarvede, har ganske få farver eller et simpelt og mere afdæmpet print. Alle bukserne er designet i et smart og funktionelt design, som gør dem både moderne og praktiske i hverdagen. Det store udvalg gør det nemt at finde et par Molo bukser som passer lige præcis til din smag og dit barns behov.

Glade Molo bukser med karakter


Molo bukser vækker opsigt med sine flotte og farverige print. Bukserne er designet med udgangspunkt i dit barns fantasifulde og kreative verden, og opfordrer til leg og kreativ udfoldelse. De karakteristiske bukser fra Molo tilføjer karakter til de små personligheder og bringer glæde og smil frem hos enhver. Stilen er urban og designet er enkelt med søde finurlige detaljer.

Behagelige og praktiske Molo bukser til store og små


Uanset hvilket par bukser du vælger, kan du være sikker på, at dit barn føler sig godt tilpas i et par Molo bukser. Bukserne er produceret i bløde og behagelige materialer, som er skønne at have på – både for den lille baby, som ligger, ruller og tumler og for de større børn, som har en aktiv dag fra morgen til aften, og som er afhængig af, at bukserne giver fri bevægelighed uden at stramme og genere. Molo bukser er designet med dit barns hverdag i fokus. Du vil derfor opleve at bukserne sidder behageligt uden at stramme, uanset om det er busker eller leggings. De har behagelig elastik i taljen og ofte også et smart bindebånd, så bukserne kan tilpasses perfekt til dit barn. Flere af modellerne har desuden en bred behagelig ribkant forneden, som lukker af for kølig luft og sørger for at bukserne bliver hvor de skal – dog helt uden af stramme. Mange af Molo bukserne er Oekotex certificerede, hvilket er din garanti for at bukserne er fri for kemi og skadelige stoffer.