Molo body og bodystockings

Molo body’er og bodystockings til piger og drenge i str 56-98 cm. Body’er fra Molo fås i mange afskygninger, med og uden print. Kendetegnet ved Molo body’erne er at de fleste har et all-over print med enten stjerner, dyr, biler eller maskiner. Body’erne er smarte og farverige og så er de alle i en god kvalitet.

Om Molo bodyer

Molo bodyér er til stilbevidste små piger og drenge. De er kendetegnende ved et væld af friske og stærke farver og smarte print, som oftest er et all-over print. Nogle få af Molo´s bodyer fås dog også i et helt enkelt design fx ensfarvet med en enkelt stjerne. Bodyerne kan købes både med lange og korte ærmer alt efter hvilken årstid og hvilket formål bodyen er til. Molo bodystockings har en urban stil og et design med mange søde og finurlige detaljer, som tilsammen med de stærke farver og smarte print, gør Molo bodyer helt unikke.

Bløde og behagelige Molo bodystockings til drenge og piger


Alle Molo bodyer er produceret i lækker og blød bomuld som føles rart mod dit barns hud. Flere af bodyerne har desuden en smule elastan i materialet, som gør stoffet strækbart, så det føles rart at bevæge sig i og får en pæn pasform som sidder tæt ind mod kroppen – dog helt uden at stramme. Dit barn kan derfor nemt tumle og lege uden at bodyen strammer eller på anden måde generer. Materialerne er nøje udvalgt med henblik på at kunne klare dit barns aktive hverdag og kan således holde til lidt af hvert samt hyppig tøjvask uden at miste farver og form. En del bodystockings fra Molo er desuden Oekotex certificerede, hvilket er din garanti for, at de er produceret uden kemi og skadelige stoffer.

Praktiske bodyer fra Molo


Bodystockings fra Molo er designet med udgangspunkt i dit barns fantasifulde og kreative verden. De skal lægge op til kreativ og sjov leg og bringe glæde frem både hos dit barn og de mennesker som dit barn er omgivet af. Molo bodyer har desuden smarte funktionelle detaljer, som gør dem nemme at bruge i hverdagen. Der er således trykknapper mellem benene og ved kraven, som gør det nemt og hurtigt at få dem af og på og ikke mindst nemt at skifte dit barns ble.