Molo bluser

Her finder du et stort udvalg af Molo bluser til drenge og piger. Molo’s bluser findes i mange farve, prints og kvaliteter. Molo er kendt for deres populære prints i glade farver. Oftets vil du her kunne finde et stort udvalg af Molo bluser med all over print enten som dyreprint, blomsterprint, bilprint, traktorprint eller stjerne aop. Men der er også tit fodboldprints eller foto front print.  

Om Molo bluser

Molo laver de fineste bluser til både drenge og piger – store som små. Du finder sjældent en ensfarvet Molo bluse, da det som kendetegner Molo er deres farverige tøj i glade, friske farver med kreative og sjove print. Printet er ofte et all overprint og er alt lige fra traktorer, biler og dyr til frugt og blomster. Mange af Molos bluser er Oekotex certificerede, hvilket betyder at de er produceret under strenge krav om kemi og skadelige stoffer. Du finder bluser fra Molo op til 10-12 år hos os og vi har håndplukket de smarteste og mest cool styles til dit barn.

Iøjnefaldende Molo bluser af høj kvalitet


Molo blusernes glade og friske farver udfordrer dit barns kreativitet og opfordrer til fantasifuld leg hvad enten det er i børnehaven, skolen eller derhjemme. De friske farver og kreative mønstre gør Molo bluserne populære hos de små, og du skal ikke blive overrasket, hvis det er noget af det første dit barn hiver ud af tøjskabet. Bluserne er af høj kvalitet og kan holde til at blive brugt ofte og til alle typer af aktiv sjov og leg. Den høje kvalitet gør, at Molo bluserne holder farver og form vask efter vask. Bluserne er produceret i blødt og behageligt bomuld, nogle tilføjet en smule elastan, som gør blusen strækbar og endnu mere behagelig at have på.

Smarte Molo bluser til hverdag og fest


Uanset hvilken Molo bluse du vælger til dit barn, kan du være sikker på, at den er skøn at have på, og giver dit barn mulighed for fri bevægelighed. Der er dermed lagt op til ugeneret fri leg, hvor fantasien får lov at udfolde sig på bedste vis. Molo Bluserne kan styles til både hverdag og fest, og bringer med sine iøjnefaldende mønstre og flotte farve et smil frem hos enhver.