LMTD

LMTD er smart tøj til unge piger tweens og teens, som ved præcis, hvad de vil have. LMTD tøj er en populær tøjlinje fra det anerkendte danske Bestseller brand Name It. Tøjet er stilrent og enkelt men med fokus på de små detaljer.

Den eksklusive kollektion har flotte farver, prints og rene linjer, samtidig med at der er fokus på høj kvalitet og gode materialer. Derudover finder du også en masse basic styles, som er essentielle i garderoben.

Vi forhandler et stort sortiment af pigetøj fra LMTD online. Når du køber tøj, sko og accessories til dine børn hos Young Avenue by Emmamai.dk, er du altid sikret god og personlig kundeservice, hurtig levering og gratis fragt til en valgfri GLS pakkeshop.

LMTD tøj til børn fra 10-16 år


Når man er tween og teenager, er man i aldersgruppen fra 10-16 år. I denne alder er mange piger ofte kræsen, i forhold til hvilket tøj de vil gå i. Med serien LMTD fra Name It er der taget højde for det hele. Kollektionen er moderne og trendy, men tager samtidig også højde for, at kollektionen er til børn i alderen 10-16 år.

LMTD er kommet for at blive. Her er du sikret god kvalitet, lækker pasform, høj komfort og ikke mindst flotte farver, der holder sig godt vask efter vask. LMTD pigetøjskollektionen byder blandt på:

 • Jeans

 • T-shirts

 • Bukser

 • Jakker

 • Sweatshirts

 • Bluser

 • Nederdele

 • Kjoler

 • Strik

 • Toppe

 • Trøjer

 • Undertøj

 • Accessories


Der er masser af lækre designs, som pigerne vil elske. Designs der både vil passe til hverdag og til festlige lejligheder.

Moderne LMTD tøj til piger


Tøj er noget som både drenge og piger i teenagealderen, går meget højt op i. Mange børn fra de bliver omkring 10-11 år, synes ikke længere, at de hører til børneafdelingen, når de kigger på tøj. Samtidig har voksenafdelingen heller ikke noget, der falder i de unges smag.

Med LMTD pigetøj får du trendy og stilfuldt tøj, der passer perfekt til den kræsne og modebevidste teenagepige. I den moderne kollektion som det anerkendte brand Name It står bag, finder du alt lige fra kjoler til sweatshirts og jeans til huer. LMTD by Name It er blevet utrolig populært blandt de unge.

Stilfuldt kvalitetstøj til teenagepiger fra Name It LMTD


LMTD henvender sig til dig, der ønsker at klæde dit barn og din teenager moderne og stilfuldt på, og hvor der samtidig ikke, bliver gået på kompromis med materialer og kvalitet.

Når du vælger tøj fra LMTD, er du ikke bare sikret en cool stil, som din datters klassekammerater vil misunde. Du er også garanteret moderigtigt og stilfuldt tøj i en super god kvalitet, der giver rig mulighed for, at tøjet kan bruges igen og igen – vask efter vask.

Smart teenagetøj til piger i dansk design


Forkæl din teenagedatter med et par seje LMTD bukser, der smyger sig om benene og giver ultimativ bevægelsesfrihed, eller sørg for at holde varmen med en smart LMTD jakke. Uanset hvilken stil din datter har – feminin, sporty eller noget helt tredje – så kan du være sikker på, at finde det du leder efter fra LMTD.

Alt pigetøj fra LMTD er lavet af de bedste kvalitetsmaterialer, som både du og din datter vil elske.

Fornuftige priser på LMTD tøj i høj kvalitet


Name It som der står bag tøjlinjen LMTD, er især kendt for sin høje kvalitet. Samtidig er brandet også kendt for sine fornuftige priser, hvilket også gør sig gældende på LMTD kollektionen.
LMTD er perfekt til basisgarderoben, der skal rumme det hele fra høj kvalitet til fornuftige priser.

LMTD udsalg online


Hos Young Avenue by Emmamai, finder du altid et stort udvalg af LMTD pigetøj til fornuftige priser. Derudover kan du også ofte finde masser af LMTD til nedsatte priser. Med tøj fra det danske brand Name It´s LMTD kollektion, får du moderigtigt og smart børne- og teenagetøj.

I vores udsalgskategori kan du være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner fra det trendy brand LMTD, men også fra mange af vores øvrige populære tøj, sko og accessories mærker til børn og teenagere.