Huttelihut

Huttelihut er et nyt mærke hos emmamai. Huttelihut er et dansk firma fra 2003, der primært designer flotte minimalistiske huer, elefanthuer og uldhuer til baby’er og børn. Materialerne er enten dansk uldstrik lavet af lambswool og merinould eller håndstrikket fair trade produkter af Alpaca uld fra Bolivia. Huerne har en unik pasform og er meget behagelige for de små at have på. Huerne findes både i drenge og pige farver samt neutrale farver.
Af produkter i Huttelihut sortimentet kan nævnes den populære Bolivia babyhue i lækker håndstrikket Alpaca uld som ikke kradser og med bindebånd samt en sød kvast på toppen.

Huttelihut – luksus huer og elefanthuer til børn og baby

Vi ved alle hvor vigtigt der er holde børnene varme og væk fra sygdom. For når først børnene er syge går verden mere eller mindre i stå, og man kan først rigtigt genoptage sin hverdag med alle sine gøremål, når børnene er kommet på højkant igen. Huttelihut har specialiseret sig i de lækreste luksus huer og elefanthuer af aller højeste kvalitet, som til hver en tid holder dit barn varmt. Nøgleordene for Huttelihuts luksus huer er rene materialer, smart design og unik pasform.

Luksus materialer og pasform der smyger sig om dit barns hoved


Materialerne til Huttelihut huer og elefanthuer er nøje udvalgt. Der benyttes enten lækker blød bomuld eller den fineste uldkvalitet. Mange af huerne fra Huttelihut er helt eller delvist lavet i uld, så dit barns temperatur reguleres helt naturligt og hverken kommer til at fryse eller svede. Dette er altafgørende for, om dit barn trives og er veltilpas med hue på. Hvem kender ikke til den klaustrofobiske følelse af at have en hue på, hvor man sveder og ikke kan komme af med varmen?! Det er ikke behageligt. Så hellere tage huen af! Ulden som benyttes til Huttelihut huer og elefanthuer er enten dansk produceret lampswool og merinould eller den ultra fine alpaca uld som bearbejdes af den indianske højlandsbefolkning i Andesbjergene. Alle uldkvaliteter er dejlig bløde at have på og kradser ikke. Huttelihut huer og elefanthuer er designet med en unik pasform, så huen sidder tæt ind til hovedet på en behagelig måde. Dit barn vil derfor nærmest ikke ænse at have hue på.

Materialerne og den perfekte pasform udgør tilsammen en hue til dit barn som er super komfortabel og ikke generer. Hverken den lille baby som skal sove middagslur eller det lidt større barn som skal klædes varmt på til aktiv udeleg.

Designet er enkelt og tidløst og emmer af luksus og kvalitet. Huerne og elefanthuerne er nemme at sammensætte med stort set alt fra dit barns garderobe. Huttelihut huer og elefanthuer giver nemt dit barns outfit en opgradering – og har du først fået smag for Huttelihuts lækre huer, er det svært kun at nøjes med én

Kender du den populære Huttelihut hue med kvast?En af de huer som mange nikker genkendende til og som mange har set i gadebilledet er Huttelihut huen med kvast. Den findes både som top hue og som djævlehue til de mindre børn med bindebånd under hagen. Begge med en stor lækker kvast på toppen. Kvasten er på mange måder blevet kendetegnene for Huttelihut som brand og mange har forsøgt selv at kreere lignende huer. Huttelihut huen med kvast emmer af kvalitet og luksus og alle der kender brandet vil også nemt kunne genkende den populære hue. Huttelihut huerne med kvast er håndstrikket af bolivianske højlandskvinder i den blødeste og fineste alpaca uld, som er i familie med lamaen. Ulden sikrer en perfekt temperatur regulering, så dit barn trives og er godt tilpas uanset årstid og temperaturforhold.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med de lækre huer med kvast fra Huttelihut, så er det ikke for sent. Hos Emmamai har vi et lækkert udvalg af de mest populære Huttelihut huer, så du nemt kan finde din favorit.

Køb Huttelihut online hos EmmamaiNår du køber Huttelihut online hos Emmamai er det nemt og hurtigt at skabe sig et overblik og vælge lige præcis dine favoritter. De mest populære huer ryger dog først så det kan godt være, at du skal være hurtig, for at få fingre i lige præcis den, som du har udset dig. Når du køber Huttelihut online hos Emmamai får du dag til dag levering til en pakkeshop nær dig. Du har desuden gratis fragt på alt og altid hele 33 dages returret.