Hummel badetøj til baby og børn

Lækkert badetøj til børn fra Hummel. Hummel badetøj til børn fra 0-8 år. Hummel’s badetøj til børn er alt sammen med Uv faktor 50 og det er uanset om det er uv dragter, bikini’er eller badeshorts. Badetøjet bliver typisk leveret tidlig forår. En del af badetøjet som feks Marya badedragten, Max swimshorts eller Medine bikini, er basis varer fra Hummel og vil oftest kunne fås hele året rundt.

Smart Hummel badetøj til børn med mange fordele

Hummel laver hvert år en flot kollektion af Hummel badetøj til børn og babyer. Badetøjet er populært blandt mange forældre pga. det moderne og sporty design, de fine detaljer og de mange fordele, som badetøjet har. Hummel badetøj til børn har et specielt UV filter vævet ind i stoffet med faktor 50, som er det højest mulige på markedet. Du kan derfor være sikker på, at dit barns hud er 100% beskyttet de steder som badetøj dækker – uden at beskyttelsen forringes over tid ligesom med almindelig solcreme.
Hummel badetøj til børn tilbyder blandt andet badeshorts, badebukser, badedragter, bikinier og t-shirts. Badetøjet er designet til at bevæge sig i og materialerne er bløde og strækbare, så badetøjet sidder behageligt når dit barn leger i vandet, i sandet, ved poolen eller hjemme i haven. Materialerne er desuden slidstærke og badetøjet holder sig pænt selvom dit barn bruger det meget – måske endda hver dag, når I er på ferie eller solen står højt på himlen i Danmark. Materialerne er desuden udvalgt med henblik på at være hurtigttørrende, så badetøjet tørrer hurtigt i solen og forhindrer dit barn i at fryse.

UV badetøj til børn beskytter dit barns sarte hud


Alt Hummels badetøj til børn er UV badetøj, som sikrer at de små vandhunde og badenymfer er godt beskyttede, selvom de opholder sig i solen i timevis. Badetøjet har en UV faktor 50, som sikrer at dit barns sarte hud er 100% beskyttet mod solens farlige stråler på de steder som badetøjet dækker. Hummel badetøj til børn fås blandt andet i en smart dragt som dækker ned til hhv. albuer og knæ. De mest udsatte steder såsom skuldre, lår og arme er derfor godt beskyttede når dit barn leger under den bagende sol. UV badetøjet findes også i en smart t-shirt som nemt kan bruges til andet end strand, pool og have. Det smarte design gør, at dit barn sagtens kan have den på ud at lege eller i byen, og sikrer at dit barn er godt beskyttet af den bagende sol. Husker du altid at smøre dit barn godt ind i solcreme faktor 50 og klæder dit barn på i smart badetøj fra Hummel, kan du være sikker på, at dit barns hud er optimalt beskyttet i solen.