• Dag til dag levering
  • Gratis Fragt – til en pakkeshop nær dig
  • 33 dags returret

Hoppeloppe bliver til Emmamai

Men du kan være helt tryg, vi vil fortsætte med det samme lækre udvalg og mange af de samme mærker som du har set på Hoppeloppe.

Den fysiske butik/Hoppeloppe i Silkeborg lukker 12. april. Varer købt på shoppen eller i butikken før 12. april bedes al henvendelse ske til tidligere ejer, på mail kundeservice@hoppeloppe.dk eller mobil 28961456.

Foruden alle de lækre brands vi allerede har på emmamai.dk, får vi fra sommeren 2018 en stort udvalg fra mærkerne Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mads Nørgaard, Levis, Marmar og Soft Gallery, som du selvfølgelig også vil kunne finde i vores nye butik Emmamai i Silkeborg fra sommeren 2018.

Vi beklager meget, at du skal søge dine varer frem igen på emmamai.dk. Derfor vil vi også gerne give dig 10% i rabat for besværet. Brug blot rabatkoden emmamai10% i gavekortfeltet i check-out så trækker vi 10% fra din ordre. Gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

Vi glæder os til at servicere dig. Har du spørgsmål så kan du ringe til vores kundeservice alle dage mellem 8-16 på telefon 97 41 04 15


Emmamai

Hos emmamai.dk er det nemt, hurtigt og billigt at købe dit babytøj børnetøj. Du får dine køb af online børnetøj leveret lige til døren og du undgår fuldstændigt den stressende atmosfære i butikkerne, og udvalget er også langt større. Få en mere overskuelig tilgang til dine køb af børnetøj online - til stor glæde for dig og dit barn.

Top kategorier

BabytøjBørnetøjTweensEmmamai.dk   I   Niels P Thomsens Vej 3   I   +45 97 41 04 15   I    shop@emmamai.dk