Baby dreng 0-3 år

Hos Emmamai.dk finder du et rigtigt stort udvalg af babytøj til drenge i høj kvalitet, lækre farver og smarte mønstre. Her finder du næsten alt indenfor drengetøj til din baby med alt lige indenfor bodystockings, heldragter, bukser, bluser, huer, jakker og meget mere tøj til din baby. Vi fører også et stort udvalg af babytøj til drenge i uld fra blandt andet Pippi, CeLaVi og Minymo, Me too, Hummel,  og mange flere.

Stort udvalg af drengetøj til din baby med fokus på kvalitet og komfort

Hos Emmamai har vi kun det bedste til din baby. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sødt og smart drengetøj til din baby fra kvalitets mærker som Minymo, Petit by Sofie Schnoor, Huttelihut, Hummel og mange andre mærker som sikrer at din baby altid er klædt fint på. Vi har desuden et stort udvalg af økologisk babytøj til drenge.

Blødt og behageligt drengetøj til babyen


Vi sætter kvalitet og komfort meget højt og prioriterer at drengetøjet til din baby er blødt og behageligt at have på, så han er glad, trives og har det godt uden at være generet af syninger, stof og andet som kan gøre ham utilpas.

Tøjet er praktisk med smarte lukninger på de fleste overdele og behagelig elastik eller snøre i taljen på underdele så de ikke strammer. Babytøjet er dermed nemt at få af og på din dreng og giver dig værdifuld kvalitetstid uden gråd ved puslebordet når han skal skiftes eller have tøj på.

Drengetøj til din baby med striber, lækre farver og flotte print


Det er svært at lade sig begrænse med alle de lækre farver og print der findes på vores drengetøj til babyer. Hvis du er mest til de klassiske neutrale eller lyseblå nuancer har du rig mulighed for at klæde din baby fint og behageligt på i bløde kvaliteter såsom velour, lækkert bomuld eller uld, som regulerer din babys kropstemperaturen helt perfekt.

Er du mere til striber, farver og print er der et væld af muligheder i både de mere neutrale nuancer samt i alverdens friske blå og grønne nuancer. Du finder alt lige fra mønstrede stofbleer og hagesmække til bodystockings, bukser og heldragter med lækre striber og print.