Danefæ

Børnetøj med vikinger og havfruer

Danefæ er Dansk design i verdensklasse. Det er enkelt og funktionelt tøj i grafisk retro design. Alle kollektioner er produceret med inspiration fra den nordiske mytologi, og kvaliteten er en af de allerbedste. De fleste styles er gennemfarvet, hvilket betyder farverne holder meget længe - vask efter vask. Med et bredt udvalgt at basisprodukter af høj kvalitet til piger, drenge og babyer, har det populære Danefæ for alvor sat sig fast som en trendsætter inden for dansk børnetøjs mode.
I vores sortiment fra Danefæ børnetøj finder du sengetøj, badetøj, håndklæder, undertøj, bluser, strømpebukser, kjoler, bukser, huer og overtøj til både om sommeren og om vinteren. Bluserne er ofte med print af havfruen, vikingen Erik eller noget helt andet. Man kan dog være sikker på at printet er med inspiration fra det gamle nordiske mytologi – Deraf navnet Danefæ.
Ud over tøj til børn og babyer, laver Danefæ også dametøj. Her er det samme koncept, som med Danefæ børnetøj -  Kvaliteten og design i topklasse. Vi har valgt at forhandle vinterjakker, sommerjakker, regnjakker og overgangsjakker. Der er mange modeller, dog har vi nøje udvalgt de styles vi syntes bedst om. Heriblandt kan nævnes modellerne Else, Helen, Lene og Lapland. Kort sagt kan det siges, vi forhandler Danefæ frakker til mor, og det meste af Danefæ børnetøjs kollektion til børnene.

Danefæ bluser

Er du træt af tøj som mister farven, eller som begynder at se kedelig ud efter en tur i vaskemaskinen? Så prøv en af de lækre Danefæ bluser. Bluserne er lavet i en god og behagelig kvalitet, som ofte også er gennemfarvet. Den gennemfarvet kvalitet kombineret med lækre metervare, gøre Danefæ til en pålidelig og populær brand, blandt de - som elsker den gode kvalitet og de flotte motiver.
Der er mange modeller af bluser at vælge imellem. Ellen, Sophie, Northpole, Johannes, Sepp og Miranda, er bare nogle af medlemmerne fra den store Danefæ familie.

Danefæ bukser

Bukser fra Danefæ er meget populære blandt drenge og piger i alle aldre. Der er flere forskellige modeller af vælge imellem, særligt kan nævnes Danefæ kakao bukser, som er repræsenteret i forskelige farver år efter år. Kakao bukserne er produceret i en lækker og slidstærk canvas kvalitet. Kombineret med en god og rummelig pasform, gør at de hvert år, er en bestseller. Vægtløfter bukser er ligeledes en populær style, som også er meget eftertragtet. Danefæ vægtløfter bukser er joggingbukser med baggy style i en lækker sweat kvalitet. Ud over modellerne vægtløfter og Kakao laver danske Danefæ også modellerne Kirsten, jernbane og Ninka som også er et godt bud på et par lækre bukser til børn.
Alle Styles fra Danefæ er desuden Økotex certificeret – Din garanti for at der ikke findes skadelige partikler i tøjet.

Historien om Danefæ

Historien starter i ca. år 1240 ved oprettelsen af jyske lov. Navnet Danefæ betyder herreløst gods. I hovetræk går loven ud på at det som ingen ejer tilhøre kongen. Dvs. når der bliver fundet nogle mønter, guld, sølv eller andet af værdi kaldes det et Danefæ og tilhøre dermed kongen. Definitionen af herreløs gods bliver løbende opdateret, og fra at kun gælde ædelmetaller, mønter, og andet værdifuldt gods, er genstande med historisk værdi også blevet til et Danefæ.
Og hvad har det med børnetøj at gøre?
Der er et lille firma i Beder, som laver børnetøj i den bedste kvalitet, og finder sin inspiration fra Danefæ, hvilket også er navnet på det danske brand. Det er vikinger, havfruer, anemoner og svaner i mange forskellige afskygninger som pryder bluser, kjoler, t-shirts, jakker etc. Alle kollektioner fra det spændende danske brand er yderst eftertragtet, og det er altid med et lille smil, når vi pakker børnetøjet ud, og gør det klar til salg. Vi syntes tøjet lever op til navnet, med både kvalitet og design i en klasse for sig! Vi kan kun anbefale Danefæ til piger, drenge og damer, som gerne vil være pænt, behageligt og moderigtigt klædt på.

emmamai.dk   |   Østergade 13, st. th   |   7500 Holstebro   |   +45 29879030   |   emmamai@emmamai.dk